torstai 12. marraskuuta 2015

Viikot 45-46


Tytöt yllättivät pojat ruusuilla.


Herkkulautakunnan järjestämästä toimintaillasta.
Lähdimme perjantaina 6.11. yöretkelle Pättiniemen leirikeskukseen Tampereelle. Saimme itse valita majapaikkamme: joko puolijoukkueteltta tai sisärakennus. Illalla majoittumisen, yhdessä olon ja iltapalan syötyämme kaikilla oli mahdollisuus saunoa tunnelmallisissa puusaunoissa. Illan lopuksi kuulimme Kalevin pitämän iltahartauden.
Lauantaiaamuna purimme teltat, siivosimme huoneet ja yhteiset tilat. Jakaannuimme taas kolmeen bussiin ja lähdimme ajamaan kohti Lempäälän Ideaparkia. Muutaman tunnin shoppailureissun jälkeen pääsimme vihdoin lähtemään varsinaiseen määränpäähämme Lempäälän rauhanyhdistykselle viettämään myyjäisiä  ja mukavaa opistoiltaa. Myyjäisiin olimme tuoneet myyntiin leivonnaisia ja käsitöitä joista saadut rahat menevät meidän opintomatkakassaan.
Illan aikana opiston isokuoro, erityislinja ja amerikkalaiset lauloivat. Amanda ja Isabella pitivät mahtavan opistoesittelyn lempääläisille ja lopuksi Jukka Haho alusti meille aiheesta "Taivaan Isän varjeluksessa".  Keskustelun ja iltapalan jälkeen pakkasimme bussit ja ajelimme kohti opistokotia. Oli mahtava reissu!Isokuoro esitti kaksi laulua Lempäälän rauhanyhdistyksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti