tiistai 24. marraskuuta 2015

Viikot 47-48

Jt.

Heti viikolla 47, kun palasimme takaisin opistolle, meillä oli valokuvaukset keskiviikkona. Kuvauspäivä oli aika sekava kaikkineen aikatauluineen, mutta silti oli hauskaa kuvata erilaisissa kokoonpanoissa. Kuvia otettiin omista linjoista, lautakunnista, opistoneuvostosta, henkilökunnasta, kaveruksista ja koko opiston väestä. 
Torstaina tukioppilaslautakunta järjesti ohjelmaillan. Edellisenä iltana jokainen kämppä sai tietää että heidän täytyisi suunnitella jokin ohjelmanumero omalta kämpältä ja esittää se seuraavana iltana tuolla ohjelmaillassa. Näimme siellä sketsejä, näytelmiä, vitsejä, lauluja yms. Tukioppilaslautakunta esitti väliin omia pikku sketsejä ja juttuja. Heillä oli myös oma esityksensä ihan alkuun.
Viikonloppuna sitten edellisvuoden opistolaisia tuli kylään. He tulivat lauantaina lounaan aikoihin. Päivän ohjelmaan kuului alustuksia ja keskustelua nuoruudesta ja liikunnasta. Viimevuoden ja tämän vuoden kamarikuorot ja isokuorot pääsivät kilpailemaan. 
Viimevuoden opistolaiset ja tämän vuoden opistolaiset saivat ottaa mittaa toisistaan, kun alkoi haastepelit. Tytöt pelasivat sählyä, ja pojat jääkiekkoa.
Tämän ohjelmarunsaan päivän jälkeen tuli iltapalalle meno ja viimevuotiset lähtivät kotiin.
Viikonlopun aikana saimme tänne myös paljon iloa, kun rakas lumi ja talvi laskeutui Jämsään. Se on ollut yksi tosi ihana juttu tällä periodilla.

 Huomenna meillä on täällä opistolla adventtipäivällinen. Toivottavasti tulee kiva päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti